Konténeres hulladék

Amennyiben Ön nem a közszolgáltatás keretén belül végzendő hulladékszállítást szeretne igénybe venni abban is készségesen állunk rendelkezésére. Vállaljuk 1,1--3-4-5-6-7 m3-es konténeres kommunális hulladék elszállítását is egyedi igények teljesítésével. Lehetőséget tudunk biztosítani meghatározott napokra és bejelentésre történő konténeres szállításra. (1,1m3 -es edényben gyűjtött hulladék elszállítását kizárólag a közszolgáltatással megegyező gyűjtési napon tudjuk elszállítani.)

Környezetünk védelme érdekében kérjük, gondoskodjanak építési törmelékük szakszerű kezeléséről. Tiszta sittnek számít az az építési és bontási hulladék, amely nem tartalmazza a következő hulladékokat: papír, műanyag, fémek, zöld hulladék, gumi, üveg, stb.

Továbbá lehetőséget tudunk biztosítani egyedi konténeres kommunális hulladék és építési törmelék elszállítására is, mely telefonos bejelentésre történik és külön szerződéskötés nem szükséges hozzá. A konténerek megegyezés szerint 3-5 napra kerülnek kihelyezésre és szintén bejelentés alapján kerülnek elszállítása. Díjfizetés helyben, készpénz fizetés ellenében történik.

A fentiekkel kapcsolatban készségesen adunk további tájékoztatást, kérem keresse munkatársainkat az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: 37 / 342-622

Fax: 37 / 340 – 402

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 
Hatvan °C
  2019/05/26 Wetter Ostsee